Kahve falında ölü ünlü görmek

Kahve falında ölü ünlü görmek dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, sözlerinden çıkmayacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, yüksek mevkilerde işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında ölü ünlü gördüyseniz:

  • Artan çekiciliğiniz çevrenizdekilerin gözünü kamaştırabilir, iş veya aşk sebebiyle yapılan seyahatlerden türlü yararlar sağlanarak dönülebilir.

Kahve falında ölü ünlü görmek yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü ve ünlü görmek kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya işaret eder.

Kahve falında ölü bir ünlü görmek kurtuluşu bulacağına, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine delalettir.

Kahve falında ölü ünlü birini görmek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına inanılır.

Kahve falında hayranı olduğun ünlüyü görmek bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, amaçlarına ulaşmaya yorulur.

Kahve falında ünlü bir futbolcu olmak böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ünlüyle telefonda konuşmak akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında ünlü kişiyle konuşmak yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top