Kahve falında ölü kalabalığı görmek

Kahve falında ölü kalabalığı görmek gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, fal sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü kalabalığı gördüyseniz:

  • Kendinizi ifade etmekte zorlanacağınız bir süreç olabilir.

Kahve falında ölü ve kalabalık görmek kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü kalabalığı görmek onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok kalabalık cenaze görmek işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına işarettir.

Kahve falında öğrenci kalabalığı görmek uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında kalabalıkta kaybolmak alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine inanılır.

Kahve falında kalabalık tarafından dövülmek maddi kayıpların sona ereceğine, yorgun ve hasta hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koşan kalabalık görmek genç kimselere eğitim vereceğine, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine rivayet eder.

Kahve falında kalabalığın arasından geçmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top