Kahve falında ölü doğmuş bebek görmek

Kahve falında ölü doğmuş bebek görmek büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, zorlukları atlatacağına, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü doğmuş bebek gördüyseniz:

  • Zor zamanlarda dahi hareket edebilecek yeteneğiniz var.

Kahve falında ölü doğmuş bebek görmek zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına işaret eder.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğe su içirmek kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, insanlardan takdir toplayacağına delalettir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin dişlerini görmek sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, inancının eksileceğine tabir olunur.

Kahve falında konuşan yeni doğmuş bebek görmek kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, sağlıklı bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş konuşan bebek görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında bebek doğmuş görmek kötü halinden eser kalmayacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni doğmuş erkek bebeği kucağına almak çok büyük bir ortaklığa gireceğine, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş kundakta bebek görmek kazancınızın artacağına, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top