Kahve falında ölü birinin güldüğünü görmek

Kahve falında ölü birinin güldüğünü görmek zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, kazancının her geçen gün artacağına, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine delalet eder.

Kahve falında ölü birinin güldüğünü gördüyseniz:

  • Değerinizin farkına varmalısınız.

Kahve falında ölü birinin güldüğünü görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölülerin güldüğünü görmek ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, yeni bir hayat kurulacağına delalettir.

Kahve falında ölüye gülmek ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında bir ölünün güldüğünü görmek eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ölürken gülmek hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün güldüğünü görmek girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, hayatına bolluk ve bereket geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüyle gülmek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında konuşup gülmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top