Kahve falında ölü birini tekrar ölürken görmek

Kahve falında ölü birini tekrar ölürken görmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, düşman olduklarının anlaşılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birini tekrar ölürken gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren konularda ani gelişmeler veya haberler söz konusu olabilir.

Kahve falında ölünün tekrar ölmesi görmek kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine işarettir.

Kahve falında ölünün tekrar dirildiğini görmek hasta ise daha kötüye gideceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine yorulur.

Kahve falında ölü birini tekrar öldü görmek hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü babanın tekrar öldüğünü görmek mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında ölü birini tekrar öldüğünü görmek aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına delalet eder.

Kahve falında ölü birini tekrar ölmüş görmek ticaretinin genişleyeceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına işarettir.

Kahve falında yaşayan birinin ölüp tekrar dirildiğini görmek kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ölüyü tekrar ölürken görmek iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top