Kahve falında ölüyü tekrar ölürken görmek

Kahve falında ölüyü tekrar ölürken görmek bereket ve zenginlik sahibi olacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında ölüyü tekrar ölürken gördüyseniz:

  • Belli yapısal değişiklikler yapılması gerekiyorsa, ne gerekiyorsa yapmanın zamanıdır.

Kahve falında ölünün tekrar öldüğünü görmek ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanınan bir ölünün tekrar öldüğünü görmek mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına yorulur.

Kahve falında ölüpte tekrar dirilmek çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, kısmetinin artacağına yorulur.

Kahve falında ölüyü tekrar öldürmek çok kötü günler geçirileceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü babanın tekrar öldüğünü görmek kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, zorlukların ve kavgaların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin ölüp sonra tekrar dirildiğini görmek hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü insanın tekrar öldüğünü görmek bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birini tekrar ölüyor görmek hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top