Kahve falında ölü birini hamile görmek

Kahve falında ölü birini hamile görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birini hamile gördüyseniz:

  • Evle ilgili beklenmedik durumlar duygusal anlamda sıkıntılara neden olabilir.

Kahve falında ölü hamile kadın görmek iyileşeceğine, toparlanacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü kadını hamile görmek bundan hayır göreceğine, maddi gücünü kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüden hamile kalmak elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine işaret eder.

Kahve falında ölü hamile görmek borç içinde bir yaşam süreceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birinin hamile olduğunu görmek maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında ölüyü hamile olarak görmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında ölü kimseyi hamile görmek bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, ihanet göreceğine delalet eder.

Kahve falında ölü birini hamile görmek geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top