Kahve falında ölü birine ekmek vermek

Kahve falında ölü birine ekmek vermek zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, kazancının her gün daha fazla artacağına, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına işarettir.

Kahve falında ölü birine ekmek vermek gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızı doğru şekilde kullandığınız, doğru tavırlar sergilediğinizi veya karlı işler yaptığınızı düşünüyor, emin olamıyor olabilirsiniz.

Kahve falında ölü birinden ekmek almak sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölünün elinden ekmek yemek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüden ekmek istemek çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüye ekmek vermek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüden ekmek almak yaptığı işlerin küçümseneceğine, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında ölü birine ekmek vermek çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir ölüden ekmek almak kendini her konuda geliştireceğine, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine delalet eder.

Kahve falında ölünün ekmek yediğini görmek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top