Kahve falında ölü birinden çikolata almak

Kahve falında ölü birinden çikolata almak evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, yerinde saymayacağına, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında ölü birinden çikolata almak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, karşıcins ilişkilerinizde sözlerinizi kontrol altında tutmak zorundasınız.

Kahve falında ölüden çikolata almak daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine inanılır.

Kahve falında ölü birinden çikolata almak sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine delalettir.

Kahve falında ölüye çikolata vermek herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine işarettir.

Kahve falında likörlü çikolata yemek evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hediye çikolata almak çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, elin bollaşacağına alamet eder.

Kahve falında bademli çikolata yemek çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çikolata şekeri görmek bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buzdolabında çikolata görmek karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top