Kahve falında ölü arkadaş görmek

Kahve falında ölü arkadaş görmek yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü arkadaş gördüyseniz:

  • Acele işlere teşebbüs etmemelisiniz çünkü ufak aksilikler büyük gecikmelere sebep olabilir.

Kahve falında ölü arkadaşını görmek yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşı ölürken görmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü arkadaşı görmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını ölürken görmek eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına delalet eder.

Kahve falında bir arkadaşı ölü görmek işlerlik kazanıp insanla dolacağına, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına işarettir.

Kahve falında ölü bir arkadaşını görmek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının ölüp dirildiğini görmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında ölü arkadaş görmek sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top