Kahve falında ölmüş olan babadan para almak

Kahve falında ölmüş olan babadan para almak sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, kazanç ve kar getireceğine, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş olan babadan para almak gördüyseniz:

  • Plan ya da programlarınıza direnç gösteren ya da itiraz eden kişilerle imza atmak veya anlaşmaya varmak üzereyseniz seçeneklerinizi bir kez daha gözden geçirmenizde fayda var.

Kahve falında babadan bozuk para almak bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında babadan para istemek onların mutlu haberlerini alacağına, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babadan kağıt para almak hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında ölen babamdan para almak sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına inanılır.

Kahve falında babanın elinde para görmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, işlerin başına geçeceğine inanılır.

Kahve falında babaya para verdiğini görmek hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş babadan bozuk para almak sağlığını geri kazanacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş babaya para vermek kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top