Kahve falında ölmüş kişiye sarılmak

Kahve falında ölmüş kişiye sarılmak sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişiye sarılmak gördüyseniz:

  • İşinize duygularınızı karıştırmamanız gerekiyor.

Kahve falında ünlü kişiye sarılmak hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına inanılır.

Kahve falında aşık olduğun kişiye sarılmak yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyle sarıldığını görmek çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş kişiye sarılmak dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş bir kişiye sarılmak elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iki kişinin sarıldığını görmek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına delalettir.

Kahve falında ayrıldığın kişiye sarılmak zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına yorulur.

Kahve falında sevdiği kişinin sarıldığını görmek başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, ilerleyeceğine, kalkınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top