Kahve falında ölmüş keklik görmek

Kahve falında ölmüş keklik görmek çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş keklik gördüyseniz:

  • Bazı yöntem veya taktikleriniz karşı direnç duvarına takılıyor olabilir.

Kahve falında keklik sesi duymak engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, korkularından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında keklik kesmek hanesindeki rızkın da artacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına yorulur.

Kahve falında güzel keklik görmek onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iki keklik görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine işarettir.

Kahve falında keklik sevmek kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi keklik görmek işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında keklik ve güvercin görmek ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine delalettir.

Kahve falında öten keklik görmek güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top