Kahve falında mavi keklik görmek

Kahve falında mavi keklik görmek iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, yağmur yağmamasına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, daha zengin hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi keklik gördüyseniz:

  • İhtiyaç olmasa da, süreci hızlandırmak için bir hamle yapma eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında mavi keklik görmek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında keklik kuşu görmek büyük bir yenilgi alacağına, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine inanılır.

Kahve falında dişi keklik görmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına tabir olunur.

Kahve falında keklik palaz görmek aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında erkek keklik yakalamak kötü günlerinden kurtulacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında keklik kovalamak iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evde keklik görmek kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında keklik vurduğunu görmek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top