Kahve falında ölmüş insanın dişini görmek

Kahve falında ölmüş insanın dişini görmek hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, cesaretini yeninden toplayacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş insanın dişini gördüyseniz:

  • Karşı cinsten kişilerin birbirleriyle gireceği tartışmalara katılmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında ölmüş insanın dişini görmek insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine delalettir.

Kahve falında insanın kendi dişini cekmek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında insan dişi görmek bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine alamet eder.

Kahve falında kırık dişi çıkarmak çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine yorulur.

Kahve falında dişi köpekler görmek yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında kendi dişini yutmak ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında dişin yamulduğunu görmek hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişin şişmesini görmek daha geniş rızık elde edeceğine, böylelikle yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top