Kahve falında ateşten korkmak

Kahve falında ateşten korkmak sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, bahtının da çok parlak olacağına, az çalışarak çok gezeceğine, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ateşten korkmak gördüyseniz:

  • Zihinsel aktiviteniz sizi önemli konumlara getirecek kadar iyidir.

Kahve falında ateşten korkmak bereket ve zenginlik sahibi olacağına, borçları varsa ödeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında domuzdan korkmak doğru olanı seçeceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında namazda korkmak çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşinden korkmak fal sahibinin de yüzünün güleceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında korkmak ağlamak aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kurttan korkmak maddi olanakların kötüleşeceğine, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına işaret eder.

Kahve falında gerdeğe girmekten korkmak neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaçmak ve korkmak falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine, hayal kırıklığı yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top