Kahve falında ölmüş birinin saçını görmek

Kahve falında ölmüş birinin saçını görmek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birinin saçını gördüyseniz:

  • Maddi anlamda sizi rahatlatabilecek fırsatlara kavuşabilir, ek gelir elde etmenin yollarını bulabilirsiniz.

Kahve falında kadının saçlarını görmek maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına işarettir.

Kahve falında saç bıyık görmek bazı konularda önayak olunacağına, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saç boyatmak istemek aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçlarını sarıya boyanmış görmek yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, hastalıklara şifa bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçı tıraş etmek çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine delalet eder.

Kahve falında saçları ak görmek çoluk çocuğa karışacağına, büyük bir projeye girileceğine rivayet eder.

Kahve falında saçını kendin kesmek eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz saçın siyah olduğunu görmek can sıkıntısının geçeceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top