Kahve falında ölmüş birinin fotoğrafını görmek

Kahve falında ölmüş birinin fotoğrafını görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, insanlara öncülük edeceğine, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, zenginleşeceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş birinin fotoğrafını gördüyseniz:

  • Gereksiz memnuniyetsizliklerle kendi içinizi karartıyorsunuz.

Kahve falında gelin fotoğrafı çekmek kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabenin fotoğrafını görmek hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına işaret eder.

Kahve falında fotoğrafla konuşmak sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında annenin fotoğrafını görmek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının fotoğraf görmek bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine işaret eder.

Kahve falında babasının fotoğrafını görmek büyük bir projeye girileceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında fotoğrafçı dükkanı görmek kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına işarettir.

Kahve falında bebek fotoğrafları görmek gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top