Kahve falında ölmüş birini fotoğrafta görmek

Kahve falında ölmüş birini fotoğrafta görmek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, para sıkıntısı çekeceğine, hayatının çok daha kolay hale geleceğine, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş birini fotoğrafta gördüyseniz:

  • Hangi konu olursa olsun yeni Teşebbüslerde bulunmaktan korkmayın.

Kahve falında kendi fotoğraflarını görmek kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fotoğraf yırttığını görmek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında manzara fotoğrafı görmek insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına delalettir.

Kahve falında başbakanla fotoğraf çekmek elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin fotoğrafını çekmek sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine delalet eder.

Kahve falında fotoğraf makinesi almak sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında fotoğraf kaybetmek kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin fotoğrafını görmek maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top