Kahve falında ölmüş birinden taş almak

Kahve falında ölmüş birinden taş almak manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, nefsine yenileceğine, fal sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinden taş almak gördüyseniz:

  • Ne olursa olsun gerilimlerin sizi etkilemesine ya da duygusal ilişkilerinize yansımasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında denizi taşarken görmek daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına yorulur.

Kahve falında başkasını taşınmış görmek diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taşlı yolda yürümek endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tek taş yüzük vermek karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük taş ev görmek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında taşlı kolye takmak eğer şifaysa da şifasını bulacağına, sevdiğini söyleyeceğine işarettir.

Kahve falında bir yere taş atmak maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına tabir olunur.

Kahve falında doğal taş görmek kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top