Kahve falında ölmüş birinde yara görmek

Kahve falında ölmüş birinde yara görmek özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birinde yara gördüyseniz:

  • Kendi hamlelerinize kendiniz karar veriyorsunuz.

Kahve falında birinin ayağında yara görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacaklarda yara görmek bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine delalettir.

Kahve falında karnında yara olduğunu görmek son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karnında yara görmek bereketin eksileceğine, kazancının bereketleneceğine rivayet eder.

Kahve falında cildinde yara görmek yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında bedeninde yara görmek yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine inanılır.

Kahve falında yüzün yaralandığını görmek ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşında yara görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, daha çok çalışılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top