Kahve falında ateşe oturmak

Kahve falında ateşe oturmak sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına, işlerinden belirsizlik olacağına delalet eder.

Kahve falında ateşe oturmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi geliştirmeye veya bilginizi arttırmaya yönelik çalışmaların faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında ateşe oturmak keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine işarettir.

Kahve falında ateş başında oturmak kendisinin de bundan çok memnun olacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ateşe toprak atmak sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılanı ateşe atmak ailesini utandırmayacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında silahla ateş ettiğini görmek kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ateş yaktığını görmek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına inanılır.

Kahve falında ateşte yanan birini görmek bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine yorulur.

Kahve falında cehennem ateş görmek özgüveninin yerine geleceğine, atılacak adımların boşa çıkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top