Kahve falında ölmüş bir insanı öpmek

Kahve falında ölmüş bir insanı öpmek yapılan işte ustalaşılacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir insanı öpmek gördüyseniz:

  • Maddi fırsatlar veya olanaklar söz konusu olabilir.

Kahve falında ölen insanı öpmek tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, yüklü bir miktar borç verileceğine alamet eder.

Kahve falında insanları öpmek o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş bir insanı öpmek hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü bir insanın elini öpmek gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına delalet eder.

Kahve falında küs olduğun insanı öpmek çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında yaşlı insanların elini öpmek özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin insanı yanağından öpmek uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş insanların elini öpmek aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top