Kahve falında ölmeden gömüldüğünü görmek

Kahve falında ölmeden gömüldüğünü görmek hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, işlerinin kötüleşeceğine, zorluklarının son bulacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmeden gömüldüğünü gördüyseniz:

  • Evinizde size özgür alan kazandıracak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında altın gömü çıkarmak bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine inanılır.

Kahve falında canlı bebeğin gömüldüğünü görmek çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına delalet eder.

Kahve falında birinin toprağa gömüldüğünü görmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlikle gömülmek kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gömü para bulmak fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine işarettir.

Kahve falında cenazenin gömüldüğünü görmek kendisi ile gururlanacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında arabayla suya gömülmek önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, birikim yapma imkânı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında canlı canlı mezara gömülmek gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top