Kahve falında ölen kişiye kına yakmak

Kahve falında ölen kişiye kına yakmak sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, işindeki bereketin de çoğalacağına delalettir.

Kahve falında ölen kişiye kına yakmak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda meydana gelecek değişiklikler geleceğe dair arkadaşlıklarınız açısından potansiyel oluşturabilir.

Kahve falında ölen kişiye kına yakmak attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, kısmetlerinin her daim açık olacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş kişiye kına yakmak rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bekar kıza kına yakmak kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına tabir olunur.

Kahve falında sağ eline kına yakmak maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında işaret parmağına kına yakmak yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına işarettir.

Kahve falında birine kına yakmak kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine tabir olunur.

Kahve falında avucuna kına yakmak yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayaklara kına yakmak ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, projelerin büyük başarılar kazandıracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top