Kahve falında ölen eşine sarılmak

Kahve falında ölen eşine sarılmak iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, yenilenme yaşayacağına, her açıdan farklılıklar olacağına, sürekli olarak emirler veren fal sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölen eşine sarılmak gördüyseniz:

  • Anne ya da yakınınız olan başka bir yaşlı kadın yüzünden bazı sıkıntı veya üzüntüleriniz olabilir.

Kahve falında ölü eşe sarılmak onlardan iyilik ve yardım göreceğine, bekarlar için evlenmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında eşini sarılmak zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, geçineceğine delalet eder.

Kahve falında eşinin saçını sarı görmek bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına inanılır.

Kahve falında eski eşinin sarıldığını görmek yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine inanılır.

Kahve falında eşine sarılmak rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayrıldığın eşine sarılmak yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında eşine sarılıp ağlamak karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına delalet eder.

Kahve falında eşinin başkasına sarıldığını görmek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top