Kahve falında ölen babasına para vermek

Kahve falında ölen babasına para vermek insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölen babasına para vermek gördüyseniz:

  • Sizi aşağı çeken olumsuz kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında ölmüş babasının para verdiğini görmek hikmetli ve asil insanlardan olacağına, işinde itibar edineceğine delalet eder.

Kahve falında anne ve babadan para almak hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, yüzünü güldürecek bir haber alacağına yorulur.

Kahve falında anne babadan para almak başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş babamdan para almak iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, hayırlı işlerde yer alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babasından para almak pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen babasından para almak iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş babaya para vermek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babasının para verdiğini görmek karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, daha çok kazanmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top