Kahve falında ölen babasından para almak

Kahve falında ölen babasından para almak yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, olumsuz haberler alacağına, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine delalet eder.

Kahve falında ölen babasından para almak gördüyseniz:

  • Neyse ki, bunu başarabilecek bir kişi varsa, o da sizsiniz.

Kahve falında ölmüş olan babaya para vermek aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında anne ve babadan para almak suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında babaya para verdiğini görmek elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, yenisinin başlayacağına delalet eder.

Kahve falında babasından para aldığını görmek çok güzel günler ile karşılaşacağına, ikinci bir şans vereceğine işaret eder.

Kahve falında babasından para almak sorununu kolayca çözeceğine, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş babadan para istemek iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, para yatıracağına inanılır.

Kahve falında baba ve para görmek karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına delalettir.

Kahve falında babasına para vermek cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top