Kahve falında ölen annesinden para almak

Kahve falında ölen annesinden para almak torunlarına dahi yeteceğine, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, rahatlık ve ferahlık bulacağına, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ölen annesinden para almak gördüyseniz:

  • Yerine getirilmesi zor sözler verebilirsiniz.

Kahve falında annenin sana para verdiğini görmek özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, çok güzel günler görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annesinden para aldığını görmek kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına inanılır.

Kahve falında ölen anneye para vermek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, bazen işsiz ve aşsız kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annesinden para almak vefasızlık ve haksızlık göreceğine, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında annesine para vermek atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü anneden para almak neşeyi ve sağlığı bulacağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine rivayet eder.

Kahve falında anneme para vermek geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına rivayet eder.

Kahve falında anneden kağıt para almak mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top