Kahve falında ölen anne ve babayı görmek

Kahve falında ölen anne ve babayı görmek çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, hırsızlık yapacağına, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, görgülü ve kültürlü olacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, yoksul için zenginliğe, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, cesaret ve özgüven sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında ölen anne ve babayı gördüyseniz:

  • Ev kiralama, kiracı ya da ev arkadaşı bulma, ev alım satımı, dekorasyonu ya da tadilatı türünde gelişmelerle veya ailenizi ilgilendiren konularla uğraşabilirsiniz.

Kahve falında anne ve babayı birlikte görmek bir işe soyunacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına işarettir.

Kahve falında anne babasını hacca göndermek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anne babanın mezarını görmek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş anne ve babasını görmek akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine delalet eder.

Kahve falında anne babadan ayrılmak gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anne veya babanın öldüğünü görmek sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında anne babayı ağlarken görmek sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, zorlukları teker teker aşacağına delalettir.

Kahve falında ölen anne ve baba görmek sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top