Kahve falında ölen anne ve baba görmek

Kahve falında ölen anne ve baba görmek fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında ölen anne ve baba gördüyseniz:

  • Karşınızdaki insanlar sizin gibi düşünmelerine rağmen bunu ortaya koyamıyorlar.

Kahve falında anne ve babasının evlendiğini görmek yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin anne ve babasını görmek daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına yorulur.

Kahve falında ölen anne babayı görmek sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine rivayet eder.

Kahve falında anne ve babayı öldürmek işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anne baba boşanması görmek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya tabir olunur.

Kahve falında babanı anneni aldatırken görmek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, fal sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş annesini ve babasını görmek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında anne ve babanın kavga ettiğini görmek hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top