Kahve falında oğlunu ölü görmek

Kahve falında oğlunu ölü görmek sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, ağlayacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlunu ölü gördüyseniz:

  • Kendinizi ifade zorluğu hissettiğinizde ise tartışmalardan kaçının.

Kahve falında ölüye mevlid okutmak plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün oğlunu görmek zorlukların yaşanacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüye dua okunduğunu görmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüye dua okutmak başarısının çoğalacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün kuran okumasını görmek özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine işaret eder.

Kahve falında ölü oğlunu görmek yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına delalettir.

Kahve falında oğlunun ölüp dirildiğini görmek umutlarının kendisine hayır getireceğine, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına tabir olunur.

Kahve falında oğlunu ölü görmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top