Kahve falında oğlunu bulamamak

Kahve falında oğlunu bulamamak borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, gösterilen sabrın tükeneceğine, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, kötü giden işlerin düzeleceğine, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oğlunu bulamamak gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerin, işlerin veya planların olumlu olumsuz yanlarını hesaplamayı bırakıp bir an önce harekete geçmenizde fayda var.

Kahve falında oğlunu bulamamak yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşlarını bulamamak alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızını bulamamak yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kan bulaştığını görmek uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir şeyi bulamamak esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine delalettir.

Kahve falında anahtarı bulamamak itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, sevinçli haberlere delalettir.

Kahve falında arabayı park ettiğin yeri bulamamak işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına tabir olunur.

Kahve falında bilet bulamamak hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top