Kahve falında oğluna nişan takmak

Kahve falında oğluna nişan takmak karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına rivayet eder.

Kahve falında oğluna nişan takmak gördüyseniz:

  • Bir ailevi sorun ya da duygusal ilişkilerinizdeki gelişmeler sizi engelleyebilir.

Kahve falında oğluna nişan takmak iyi geçineceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına alamet eder.

Kahve falında oğlunu nişanlanırken görmek girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, ruhani önderlik yapacağına inanılır.

Kahve falında oğluna nişan yapmak kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında oğlunun nişanlandığını görmek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oğlunun nişanını görmek maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında altın nişan yüzük takmak büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına alamet eder.

Kahve falında gümüş nişan yüzüğü takmak iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, rahatlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nişanda altın takmak uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top