Kahve falında odunla kavga etmek

Kahve falında odunla kavga etmek adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında odunla kavga etmek gördüyseniz:

  • Elinizdeki herşey değerini yitiriyor ya da elinizi attığınız her iş tersine gidiyormuş zannediyorsunuz.

Kahve falında odunla kavga etmek büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında evde odun görmek çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, bir organizasyona katılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çam odunu görmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında odunu çuvala doldurmak çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, kimseyle konuşmaz olacağına yorulur.

Kahve falında denize odun atmak maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, nice noksanlık içinde olduğuna rivayet etmektedir.

Kahve falında odun sarmak pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıyılmış odun görmek adını kirleteceğine, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında odun dolu çuval görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top