Kahve falında odun ateşinde yemek pişirmek

Kahve falında odun ateşinde yemek pişirmek insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında odun ateşinde yemek pişirmek gördüyseniz:

  • Aradığınız ilişkiler veya iş birlikleri açısından size uyum sağlayacak kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında odun ateşinde yemek pişirmek kazancını günden güne daha da arttıracağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ateşin üzerinden atlamak sorunların tarihe karışacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına inanılır.

Kahve falında ateşin içinde insan görmek dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine rivayet eder.

Kahve falında ateşin yakmadığını görmek çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine işaret eder.

Kahve falında cehennem ateşinde yanmak sağlığın bozulacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına rivayet eder.

Kahve falında ateşin üstünden geçmek gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ateşin etrafında oturmak uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine alamet eder.

Kahve falında yanan ateşin söndüğünü görmek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, sevineceğine, beklediklerini duyacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top