Kahve falında odayı suyla yıkamak

Kahve falında odayı suyla yıkamak iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında odayı suyla yıkamak gördüyseniz:

  • Fiziksel olarak oldukça güçlüsünüz.

Kahve falında odayı suyla yıkamak ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına tabir olunur.

Kahve falında odayı yıkamak dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir odayı yıkamak yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına inanılır.

Kahve falında oda yıkamak dertlerin sonlanacağına, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında odanın içinde su görmek yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oda içinde su görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında içi su dolu oda görmek verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, hayatını yoluna koymaya işaret etmektedir.

Kahve falında oda dolusu su görmek işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top