Kahve falında nişanlıdan ayrıldığını görmek

Kahve falında nişanlıdan ayrıldığını görmek işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, hayatın tadına varacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine işarettir.

Kahve falında nişanlıdan ayrıldığını gördüyseniz:

  • Çevre değişikliği veya belli alanlarda büyüme genişleme fırsatını kaçırmamalısınız.

Kahve falında nişanlıların ayrıldığını görmek bir sağlık sorunu yaşanacağına, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine delalet eder.

Kahve falında nişanlıdan ayrıldığını görmek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayrıldığın nişanlını görmek takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında nişanlı birinin ayrıldığını görmek yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ayrıldığı nişanlıyı görmek sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, maneviyatının çökeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayrıldığı nişanlısını görmek kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine delalettir.

Kahve falında birinin nişanlısından ayrıldığını görmek bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının nişanlısından ayrıldığını görmek işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, zenginliğinin tükenmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top