Kahve falında nişan düğün görmek

Kahve falında nişan düğün görmek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, ne yapacağına karar veremeyeceğine, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple fal sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nişan düğün gördüyseniz:

  • İş ya da özel yaşamınıza ait ilişkilerinize dikkatle yaklaşmalısınız.

Kahve falında nişan düğün görmek kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine yorulur.

Kahve falında nişan veya düğün görmek güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında komşunun evinde düğün görmek bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını düğünde görmek atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, engellerden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında davullu zurnalı düğün görmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında düğün takısı görmek büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ikinci kez düğün yapmak başarılı bir kişi olunacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında düğüne geç kalmak maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top