Kahve falında nikahı terk etmek

Kahve falında nikahı terk etmek aksi takdirde çok üzüleceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, hayallerinin peşinden gideceğine, karamsar ruh halinden kurtulacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, kendisine olan özgüveninin de artacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine işarettir.

Kahve falında nikahı terk etmek gördüyseniz:

  • başlatmanız mümkündür.

Kahve falında nikah masasında terk edilmek yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında nikahta terk edilmek kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, önemli işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında nikah masasını terk etmek başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında nikahı terk etmek zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına delalet eder.

Kahve falında bebeğini terk etmek kötü günlerini atlatmayı başaracağına, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında kocasının evi terk ettiğini görmek uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gemiyi terk etmek gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilisinden terk edilmek sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top