Kahve falında at işemesi görmek

Kahve falında at işemesi görmek hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında at işemesi gördüyseniz:

  • Bazı konularda uzlaşma sağlanmasının zorluğu yıpratıcı olsa da, asla bir yol bulmaktan vazgeçmemelisiniz.

Kahve falında at işemesi görmek eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında çalıştığı işi görmek para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında işyeri soyulduğunu görmek kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine delalet eder.

Kahve falında işyeri müdürünü görmek keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında işyerinde kavga ettiğini görmek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına yorulur.

Kahve falında işe geç kalmak gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadrolu iş görmek hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında işyerinden bir arkadaş görmek onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top