Kahve falında nar elma görmek

Kahve falında nar elma görmek kişinin maddi zarara uğrayacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, kafasına göre birini bulacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, zorlukların ve engellerin aşılacağına, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında nar elma gördüyseniz:

  • Kimseyi değiştiremezsiniz, insanları oldukları gibi kabul etmeniz durumundaysa, ilişkilerinizi kuvvetlendirebilir veya farklı şeyler deneyerek ilişkilerinizi canlandırabilirsiniz.

Kahve falında nar elma görmek sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine tabir olunur.

Kahve falında nar ve elma görmek gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına inanılır.

Kahve falında elma nar görmek tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına delalet eder.

Kahve falında nar ve elma toplamak şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında elma ve nar görmek sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, işlerin çok iyiye gideceğine delalet eder.

Kahve falında nar çiçeği elbise giydiğini görmek yaşam enerjisine kavuşacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iri nar görmek hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, atılan adımların ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nar şerbeti içmek şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top