Kahve falında müzayedeye katılmak

Kahve falında müzayedeye katılmak zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında müzayedeye katılmak gördüyseniz:

  • Belirsizlik veya kararsızlık hissettiğiniz konular varsa daha fazla sorular sorarak ilerlemeniz gerekiyor.

Kahve falında müzayedeye katılmak hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, ondan faydalanacağına rivayet eder.

Kahve falında müzayede görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mitinge katılmak dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine rivayet eder.

Kahve falında kalabalığa katılmak sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şarkı yarışmasına katılmak uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çekilişe katılmak büyük zararlardan kurtulacağına, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cenaze namazına katılmak sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında partiye katılmak rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top