Kahve falında müdürden para almak

Kahve falında müdürden para almak sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, yetki ve imza sahibi olacağına, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına yorulur.

Kahve falında müdürden para almak gördüyseniz:

  • Bozuk yiyecek maddelerine dikkat edin.

Kahve falında müdürden para almak girilen yolda zarar edileceğine, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında müdüründen para almak renk ve eğlence geleceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında müdürleri görmek hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına rivayet eder.

Kahve falında genel müdür konuşmak hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında okul müdürüyle tartışmak sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, zarar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski müdürü görmek ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına işarettir.

Kahve falında müdürle el sıkışmak çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında müdürüyle tartışmak kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top