Kahve falında mor renkli yılan görmek

Kahve falında mor renkli yılan görmek falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, zenginleşeceğine, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına yorulur.

Kahve falında mor renkli yılan gördüyseniz:

  • Davet veya teklifleri ciddiye almanızda fayda var.

Kahve falında mor renkli yılan görmek maddi olarak büyüyeceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında mor renkte yılan görmek hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine yorulur.

Kahve falında mor renk yorgan görmek sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına delalettir.

Kahve falında mor renkli oda görmek insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine delalet eder.

Kahve falında mor renk başörtüsü görmek emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında mor renk ayakkabı giymek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında mor renkli meyve yemek zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, mutlu olacağına ve güleceğine rivayet eder.

Kahve falında mor renkli perde görmek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top