Kahve falında misafir haberi almak

Kahve falında misafir haberi almak ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, kazancın yarı yarıya artacağına, sürekli dua alarak yaşayacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına inanılır.

Kahve falında misafir haberi almak gördüyseniz:

  • İstikrarsız bir görünüm çizmenize neden olacak hareketlerden sakınmalısınız.

Kahve falında habersiz misafir görmek söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında misafir haberi almak sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine rivayet eder.

Kahve falında misafir beklemek çeşitli tartışmalar yaşanacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine inanılır.

Kahve falında misafire çay vermek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında misafire yemek hazırlamak kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında yemeğe misafir davet etmek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yatılı misafirliğe gitmek işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında misafire zeytin ikram etmek girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, kazançta zarar edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top