Kahve falında mezarlıktan taş toplamak

Kahve falında mezarlıktan taş toplamak içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine yorulur.

Kahve falında mezarlıktan taş toplamak gördüyseniz:

  • Evden para kazanmanın yolarını bulabilir veya maddi gelirlerinizi arttırmanıza yardımı olabilecek konularda yeni eğitimler alabilirsiniz.

Kahve falında mezardan taş toplamak böylece aynı hataları yapmayacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine delalettir.

Kahve falında mezarlıktan taş toplamak üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında ametist taşı toplamak hayat içinde çok rahat edeceğine, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında suyun içinden taş toplamak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine inanılır.

Kahve falında yüzük taşı toplamak hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında pembe taş toplamak hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, keyfinin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında sudan taş toplamak böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında eteğine taş toplamak zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, derdin sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top