Kahve falında mezarlikta olmak

Kahve falında mezarlikta olmak iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına, karlı işlere gireceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlikta olmak gördüyseniz:

  • İleri görüşlü olmanız durumunda her tür rekabet veya mücadele ortamından başarıyla çıkabilirsiniz.

Kahve falında mezarlık üstünde yürümek elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlığa tuvaletini yapmak ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine yorulur.

Kahve falında hazreti aliunin mezarını görmek çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta hayvan görmek zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezar içinde iskelet görmek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, ters giden işlerin normale döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kapalı mezarı açmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına yorulur.

Kahve falında süslü mezar görmek eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına inanılır.

Kahve falında mezara dua etmek hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top