Kahve falında mezarlıkta erik yemek

Kahve falında mezarlıkta erik yemek atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, kendisine ev alacağına, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, sevdikleri ile bir arada olacağına, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta erik yemek gördüyseniz:

  • Duygularınız karışıklıklara neden olabilir.

Kahve falında mezarlıkta erik yemek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında dalından kırmızı erik yemek kalp kırıklığı olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında olmamış erik yemek musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çürük erik yemek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dalından erik yemek hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, işlerinde büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında karaca erik yemek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı erik yemek en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında mürdüm erik yemek maddi kolaylığa ulaşacağına, kendisine gelemeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top