Kahve falında mezarların açıldığını görmek

Kahve falında mezarların açıldığını görmek bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına alamet eder.

Kahve falında mezarların açıldığını gördüyseniz:

  • Yapabileceğiniz şeyle konusunda kendinizi kısıtlamayın.

Kahve falında babasının mezarının açıldığını görmek yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine delalettir.

Kahve falında mezarın açılmasını görmek bunun da fal sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına yorulur.

Kahve falında mezarlığın açıldığını görmek maddi sorumluluklarının artacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezar açıldığını görmek askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine yorulur.

Kahve falında mezarların açıldığını görmek hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni açılmış mezar görmek çekilen hasretin biteceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında mezar açılması görmek bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında mezar açılmasını görmek yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top